Хотіла вкрасти з готелю Туреччини 35 кг їжі. Зірка «Кварталу» спародіював росіянку (відео)

Юрій Великий у образі росіянки
фото: скрін із відео з соцмереж

Туристка з країни-агресорки заявила, що пакети з продуктами вона поцупила, щоб не бути голодною у дорозі додому

Гуморист студії «Квартал 95» Юрій Великий потішив прихильників новою пародією. Цього разу героїнею відео коміка стала російська туристка, яка намагалася вивезти з готелю Туреччини 35 кг їжі. Жителька країни-агресорки виправдовувалася, що не хотіла красти нічого, а лише взяла з собою перекус, щоб не зголодніти у потягу.

«Усі, напевно, вже бачили новину, як російські туристи хотіли вивезти 35 кг їжі з турецького готелю, пояснюючи це тим, що це все гостинці і в потягу треба щось поїсти. Можу сказати одне: набравши стільки їжі, вони дали «їжу» для мого наступного ролика», – прокоментував гуморист.

Загалом, у новому ролику Юрій Великий показався в образі російської туристки. Шоумен продемонстрував, як у жінки проводили обшуки, а вона намагалася виправдатися, навіщо стільки всього набрала. У пародії «росіянка» пояснювала, що взяла їжу, бо має привезти гостинці й щось перекусити у потягу. Також у «жінки» знайшли у сумці вкрадений унітаз, столове приладдя та навіть чимало літрів води. Тим часом «російська туристка» у пародії Великого попросила їй подякувати, що вони не вкрали рушники, халати та капці, як це роблять інші.

Нагадаємо, російські туристи в Туреччині намагалися вкрасти 35 кг «гостинців». З холодильника дістали кілька пакетів з олією, сухофруктами, фруктами, різними снеками, газованими напоями, сіллю, цукром, кавою та іншими продуктами. Росіянка спробувала виправдатися, що везе гостинці до Росії рідним, а потім і зовсім заявила, що вони залишили це все співробітникам готелю як презент. Наприкінці відео росіянка заявила, що 35 кг їжі – це перекус у поїзд.

До слова, раніше зірка «Кварталу» спародіював Тищенка в Таїланді: відео потрапило у топ-10 трендів YouTube.

Читайте також: Відомий комік спародіював росіянку, що ридаючи тікала з Криму (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: