«Хлопці, а може завтра прийдете?»: з'явилася пародія на Шуфрича (відео)

Своє спілкування з СБУ «нардеп» розпочав з безлічі компліментів на їхню адресу
Фото: скріншот відео Юрій Великий

Відомий актор показав своє бачення того, що відбувалось під час обшуку у будинку нардепа 

Нещодавно до нардепа Нестора Шуфрича з обшуками завітала СБУ – його перевіряють на причетність до державної зради. Візит СБУ до депутата стали приводом для появи багатьох мемів, і свою версію того, як проходив обшук, показав актор і автор студії «Квартал 95» Юрій Великий.

У відео актор позує на фоні розкішного помешкання, і своє спілкування з СБУ розпочав з безлічі компліментів на їхню адресу.

«Хлопці, дозвольте вам руку потиснути. Я завжди казав, що ви найкращі, аж гордість бере. Я на кожному шоу казав, що Малюк прийде - порядок наведе», – говорить Великий.

Після цього «Шуфрич» каже, щоб співробітники служби ще заходили до нього, як будуть гарні новини, але тут його дивують звісткою про обшук.

«Так, а чого ви не попередили – я б забрався звідси. А може завтра прийдете, у мене тут безлад, ви нічого не знайдете. До того ж мені терміново треба збігати… за кордон, якщо встигну», – викручується «нардеп».

Далі дійство переноситься в кімнату Шуфрича з російським кітелем, який той назвав «спортивним костюмом».

«А я в ньому на пробіжку кожного ранку вибігав. Ще думав, а чого на мене люди так дивляться?», – каже він.

Щодо російських орденів та медалей, то «Шуфрич» каже, буцімто йому їх підкинула собака – за його словами, вона вигравала їх у РФ, після чого тягнула додому.

«Я ж патріот своєї держави. У мене навіть великий прапор України висить у дворі сусідів через дорогу», - розповідає «нардеп».

За словами «Шуфрича», кавалерійські шашки та шаблі у нього з’явились через те, що його з жінкою «кинули» із замовленням кухонних ножів.

«Все, що ви зараз у цьому будинку бачите – то все іншої особи, і я гадки не маю, звідки воно усе взялось. Тут раніше жив я, але тоді я був зовсім іншою людиною», – виправдовується «депутат».

Нагадаємо, нардепу Нестору Шуфричу повідомили про підозру у державній зраді. Зібрано доказову базу про його антиукраїнську діяльність. Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань та Офісом Генпрокурора зібрала аргументовану доказову базу про антиукраїнську діяльність чинного народного депутата Нестора Шуфрича. Санкція статті передбачає до 15 років тюрми.

Читайте також: «Колорадські» стрічки та медалі. Що виявили обшуки в оселі Шуфрича (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: