«Ін'єкційні операції»: коханка Путіна Кабаєва спотворила своє обличчя (відео)

Аліна Кабаєва
фото: росЗМІ

Кабаєва намагалася зупинити вікові зміни, а тому зловживала «уколами краси»

Кілька днів у мережі бурхливо обговорювали нову публічну появу гімнастки Аліни Кабаєвої. Коханка президента РФ Путіна шокувала своїм обличчям, вона перетворилася на «копію» диктатора. Про це повідомляє пластичний хірург Дмитро Слоссер в інтерв'ю проєкту «Аргумент».

Дмитро Слоссер розповів, що саме могло стати причиною спотворення Кабаєвої. За словами лікаря, гімнастка намагалася покращити свій зовнішній вигляд за допомогою «гіалурону». 

«Почнемо з того, що вона як всі гімнастки, мала досить дитячий вигляд. Ми не дивуємося, бо є таке припущення, що диктатор небайдужий саме до дітей. Але у випадку Кабаєвої, звичайно, я думаю, що вона проводила операції. Але саме операції ін'єкційні, вона користується препаратом гіалуронової кислоти», – каже хірург.

За словами Дмитра Слоссера, Кабаєва вже мала широке обличчя. Але вона намагалася зупинити вікові зміни, а тому зловживала цим «уколами краси». 

«Але тут потрібно розуміти. У неї широке обличчя у неї генетика саме людей, у яких широка кістка і широке обличчя, тому, я думаю, настали якісь вікові зміни. На жаль, ми всі не залишаємося в тому вигляді, в якому були у 13 років. Змінюється структура кістки та інші тканини. І тому, якщо на тлі усього цього додати трошки гіалуронової кислоти, це десь з півкілограма, ви отримаєте місячну красуню», – зазначив пластичний хірург.

Дмитро Слоссер стверджує, що «вона використовує малоінвазивні операції, різні ниточки, є різні укольчики, до яких можна вдаватися. Інше питання, що вони не настільки ефективні і мають купу негативних ефектів».

Слоссер також зазначив, що Кабаєва намагалася зупинити старіння без серйозних пластичних операцій. Вона не стала лягати під ніж хірурга, а вирішила вставити нитки і зробити «уколи краси». Коханка Путіна не врахувала, що такі процедури можуть призвести до жахливого результату. 

Читайте також: Кабаєва «засвітилася» на публіці з обручкою і шокувала змінами у зовнішності

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: