Ігор Ласточкін розповів, ким піде працювати, якщо не буде роботи в шоу-бізнесі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дружина та син гумориста нині мешкають в США

Відомий гуморист Ігор Ласточкін приїхав на благодійний концерт до Нью-Йорку, де розповів в інтерв’ю блогерці Анні Олицькій, про своє життя під час війни.  

«З усього, що відклав за ці роки, майже дві третіх віддав в перший же місяць вторгнення на ЗСУ, – згадує Ласточкін. –  Гроші так швидко почали скінчатися, що я став думати: а що далі? Роботи немає, корпоративи ніхто не проводить. Телефонували з-за кордону з пропозицією виступів. «Не можу виїхати», – кажу».

На запитання ведучої, чим заробляє нині Ласточкін, відповів: «Поки я на своїх заощадженнях, трішки ще є. За час війни, як бачите, не погладшав. Мені тепер вистачає два рази поїсти, а не три. А зараз, коли дружина з дитиною поїхали за кордон, взагалі нічого не треба. Я в 90-х пережив відключення просто всього – мене це не лякає. Байдуже, де працювати. Може хтось подумає, що зірка не піде працювати на просту роботу, ні – я такого не боюся. Офіціантом, на будівництві колись працював, можу лагодити щось, можу паяти труби».

Дружина і син відомого гумориста з грудня мешкають в Америці: «Син пішов в перший клас, коли почався ковід. Потім другий – така сама історія. Третій – і розпочалася війна. У моєї дружини є брат, який мешкає в США. Кажу: давайте туди. Син пішов до американської школи. Каже, що нічого не розуміє, однак ми бачимо: певні кроки вперед є, він починає вже потихеньку розмовляти. Навчається безкоштовно, дружина може влаштуватися на роботу. Крім того, їм дають карти на харчування. Цього вистачає. Не знаю, на який термін розрахована ця допомога. На далеко зараз не загадуємо».

Читайте також: Дружина Олександра Усика зацілувала його на камеру (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: