Гурт TIK презентував щемливий кліп пам’яті всіх, кого забрала війна

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Віктор Бронюк пояснив, чому нову пісню назвали «Журавлі»

Гурт TIK, фронтменом якого є Віктор Бронюк, випустив нову пісню під назвою «Журавлі». Учасники колективу презентували чорно-білий кліп та присвятили свою роботу пам’яті всіх, кого забрала війна. 

«Існує легенда, що саме із журавлями душі загиблих воїнів повертаються до рідної землі і своїх домівок, де досі чекають... Саме тому нову пісню ми назвали «Журавлі», – говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. Кліп на нову пісню «ТІК» зняв режисер Роман Веркулич, з яким гурт співпрацює вже багато років.

Чорно-біле відео має дві сюжетні лінії. У першій – Віктор Бронюк з музикантами грають концерт для тих, хто через війну, на жаль, наживо його вже не почує. У другій – образи рідних, які до останнього чекають своїх героїв.

У фіналі кліпу воїн ЗСУ постає у образі розіп’ятого Ісуса Христа. Жертовність кожного, хто став на захист України – це не просто символи, а, на жаль, щоденна реальність.

«Щодня маємо непоправні втрати найкращих синів і доньок України, які кохали, мріяли, будували плани на майбутнє, але їхні життя обірвав ворог і війна. Хотілося би хоч зараз підвести риску, та, на жаль, втрати ще будуть продовжуватися – аж поки не здобудемо Перемогу. Маємо пам’ятати кожного і ту найвищу ціну, яку українці віддають за незалежну Україну. Вічна слава кожному Герою!», – заявили музиканти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: