Дмитро Монатік оголосив про великий концерт в Києві, який був скасований рік тому

фото з відкритих джерел

Співак розповів, як війна змінила його життя та музику

Співак Дмитро Монатік, який нещодавно презентував емоційну відеороботу «Все моє життя», яку присвятив своїй родині, на своїй сторінці в Інстаграм написав, чому, на його думку, культура під час війни має жити. Співак анонсував великий концерт в Києві, який відбудеться 19 травня.

«Повномасштабна війна, яку розпочала Росія проти України, багато чого розставила по своїм місцям. І в житті, і в голові. Раніше мене оточувало доволі багато людей. Як виявилось не завжди чесних, не завжди людяних… Минулий рік остаточно все показав. І тільки мої люди, моя сім’я, мій слухач тримали і тримають в мене жагу до життя. Так з’явилась пісня «Все моє життя», яка, маю надію, буде нагадувати про віру в світло і тих, хто цю віру під час повномасштабного вторгнення мені продовжував і продовжує дарувати», – написав Дмитро.   

Співак каже, що записав цю композицію всього за декілька годин: «Ідеї і мелодія лились». Музикант також зізнався, що не став витрачати великі кошти на кліп: «Щодня ми збираємо гроші та донатимо для наших військових, українців, волонтерів. Саме тому я вважаю, що краще спрямовувати ресурси на більш важливі та необхідні речі. Але культура під час війни мусить жити, задавати рівень, виховувати та надихати. Наскільки це взагалі можливо».

Кліп виконавцю зняла режисерка Таню Муїньо: «Коли я дізнався, що моя найулюбленіша режисерка в перерві між зйомками кліпів для голлівудських артистів повернулася до Одеси, а ми з командою приїхали виступати для військових, що були на ротації, ми вирішили зустрітися. Я запропонував їй показати нові пісні в форматі (home video). Ми разом посміялися з цього формулювання, але розпочали. Подорожуючи своїми улюбленими місцями Одеси, я ділився новими історіями й піснями зі своєю надталановитою подругою Таню, яку не бачив з початку повномасштабної війни. Ми багато спілкувались, відкривали один одному душу, передавали відеолистівку моїй сім’ї, яка змушена була залишитися на тривалий час (який для мене здається вічністю) за кордоном через війну, розмірковували про людей і наше світле майбутнє після перемоги».

19 травня у Києві в Osocor Residence відбудеться великий концерт Дмитра Монатіка, який був скасований рік тому задля безпеки глядачів. Організатори запевняють, що всі куплені торік квитки дійсні. «Благодійний концерт «АRТ Оборона» – це подорож до України напередодні великого вторгнення РФ. Але йдеться не про ескапізм, а про ностальгію. Ніякого прощення за те, що сталося, жодного забуття – пісні Monatik про Україну та життя, яке нас позбавили», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Театр Франка знайшов заміну Ступці, який скоїв ДТП напідпитку, ще в одній виставі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: