Часник-гігант. Експерт розповів, як правильно підживлювати овоч

Якщо вчасно підживити часник, восени він потішить господаря
фото з відкритих джерел

Автор наголошує: не пропускайте підгодівлю – і результат вас здивує

Автор українського YouTube-блогу «Корисне TV» у ролику під назвою «Одна ложка цього білого порошку – і часник буде розміром із яблуко» розповів, як правильно застосовувати сульфат калію для підживлення часнику у червні, щоб згодом тішитися щедрому урожаю.

«У середині червня у часнику починається новий етап – відтік поживних речовин у цибулину, тим самим вона збільшується.  Ознакою цього є пожовтіння листя. Чим товстішим і ширшим буде листя, тим цибулина часнику буде більша. Якщо хочете якомога більший розмір цибулини, не пропустіть цю підгодівлю. Вона допоможе прискорити відтік поживних речовин із листя у цибулину часник», – пояснив експерт.

У 10 л води варто розчинити 1 ст. л. сульфату калію. Перед підживленням ґрунт на ділянці із часником необхідно гарно зволожити.

«Цим добривом поливаємо часник із розрахунку 10 л на 2 м². Не пропускайте цю підгодівлю – і результат вас здивує», – підсумував автор відео.

Додамо, що експерт розповів, як варто підживити кабачки, аби зібрати щедрий урожай. Для добротного врожаю краще обирати кущові компактні кабачки.

Читайте також: Затоплені городи: як унаслідок підриву Каховської ГЕС страждає врожай (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: