«Близнюк» Зеленського з Італії вразив українців гопаком (відео)

фото: скріншот

Для свого танцю італієць вибрав популярну пісню гурту Go_A «Весняночка»

Торговець морепродуктами із Неаполя, Італія, Джіджі Пешеріа, відомий своєю схожістю на Володимира Зеленського, зняв особливе відео для своїх українських прихильників. Джіджі Пешеріа виконав енергійний гопак.

Для цього італієць вибрав популярну пісню гурту Go_A «Весняночка». Відео з його виконанням українського танцю «козак» було опубліковане на його сторінці в TikTok.

Джіджі намагався відтворити рухи гопака, але в результаті просто енергійно махав ногами вліво та вправо.

@gigipescheria

 

♬ Dancing Lasha SHUMbai - Philip Levin

Українські інтернет-користувачі були в захваті від танцювального таланту. Під відео вони написали купу кумедних та захоплених коментарів.

«Нарешті він зізнався, що наш», «Українізували», «Хто їде до Італії, терміново потрібно подарувати нашому Джіджі вишиванку», «Чекаємо в гості після перемоги України», «Напевно, у генетичному коді все-таки є наша ДНК», «Козак», – пишуть українці під відео.

Нагадаємо, Джіджі Пешеріа, який торгує рибою та мешкає у Неаполі, активно веде TikTok. Українці стверджують, що він схожий на Володимира Зеленського.

Чоловік хизується своєю роботою, ділиться фрагментами особистого життя та просто знімає смішні відео. В Італії його знають давно. Пешеріа часто з'являється в іноземних ЗМІ та має багато прихильниць. Блогер каже, що до рибного бізнесу був барменом, але тепер знайшов роботу свого життя.

Читайте також: Реперка Noname у своїй пісні образила Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: