Найбільший рот у світі: американка встановила ще один рекорд Гіннеса (відео)

Саманта підкреслила свою унікальну особливість й почала вести блог, чим швидко прославилася
фото з відкритих джерел

Жінка може розтягнути рот до 10,33 см, а відкрити на 6,52 см

33-річна американка Саманта Рамсделл зі штату Мен, яка в липні 2021 року потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найбільшого рота у світі, похвалилася в TikTok новим досягненням. За словами авторки пісень, комікині й ведучої подкастів, вона отримала новий сертифікат рекордсменки за найширший рот.

У кліпі, який переглянули майже 4 млн разів, Саманта зауважила, що вона володарка двох світових рекордів Гіннеса – за найбільше розкриття рота серед жінок та найширший рот у світі.

Після цього вона продемонструвала той самий рекорд, розтягнувши рот до 10,33 см. Також рекордсменка може відкрити рот на 6,52 см. Жінка запевнила підписників, що ніколи в житті не користувалася фільтрами, а її рот, як і сертифікати, справжнісінький.

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound - Sam Ramsdell

Щоб отримати свій перший сертифікат, Саманта була вимушена довести, що її рот «повністю натуральний» і що вона «не піддавалася хірургічному втручанню». Перевірка за допомогою команди Гіннеса тривала понад шість місяців і охоплювала ретельний процес вимірювань.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sam Ramsdell (@samramsdell5)

За словами Саманти, її рот завжди був найбільшою рисою на її обличчі, коли вона дивилася в дзеркало, і через це в школі її дражнили жабою. Проте жінка підкреслила свою унікальну особливість й почала вести блог, чим швидко прославилася.

Вона стала гостею на відомому шоу Еллен, Italia's Got Talent і CBS This Morning, а також тепер регулярно публікує контент у TikTok.

До слова, 8-річна дівчинка із Закарпаття встановила всеукраїнський рекорд заради ЗСУ (відео). Маленька Кіра намагається привернути увагу громадськості й закликати людей не втомлюватись допомагати збройним силам й усім, хто постраждав від воєнної агресії російських окупантів та потребує підтримки.

Зауважимо, підліток зі США – власник найбільшого чоловічого рота у світі. Він може відкрити його настільки широко, що в нього помістяться такі предмети, як бейсбольний м'яч, банка з-під содової й навіть велике яблуко, і ще залишиться місце.

Крім того, харків'янка Катерина Садурська пірнула без ластів на глибину 76 м – українка встановила унікальний світовий рекорд (відео). Вона знаходилася під водою без маски або окулярів 3 хв 12 с.

Нагадаємо, Віталій Шовкопляс із Полтавщини встановив рекорд Гіннеса (відео). 37-річний чоловік підтягнувся на одній руці 25 разів за одну хвилину. Спортсмен розповів «Главкому» про досягнення, початок свого шляху та карʼєру, а також поділився подробицями власного життя.

Наразі чоловік працює тренером та волонтерить, а також ставить перед собою нові цілі. Віталій зізнався, що попереду ще чимало рекордів й підкреслив, що українці – дуже сильна нація.

Раніше повідомлялося, що український військовий встановив два рекорди Гіннеса (фото). Дмитро Косатий родом із Житомира. 

До слова, Антоніна Самойлова стала першою українкою, яка двічі піднялася на Еверест (фото). Альпіністка сподівалася стати 10 жінкою у світі, яка піднялася на Еверест «без кисню», але під час експедиції захворіла, і подальший рух «без кисню» був небезпечний для життя.

Читайте також: Познайомилися ще в Другу світову: українське подружжя живе в шлюбі рекордні 75 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: