Скандал на BBC: ведучого звинувачують у покупці фото сексуального характеру в підлітка

Ведучого BBC звинуватили у покупці в підлітка фото сексуального характеру та усунули від ефіру
фото: The Sun

BBC вже почала розслідування того, що сталося, але ім’я ведучого не розкриває

Одного з телеведучих британської медіакорпорації BBC відсторонили від роботи через звинувачення у тому, що протягом кількох років він платив підлітку за інтимні фотографії. BBC вже почала розслідування того, що сталося, але ім’я ведучого не розкриває. Про звинувачення на адресу ведучого стало відомо з публікації The Sun.

Мати постраждалого підлітка, стать якого не уточнюється, повідомила таблоїду, що за останні три роки співробітник корпорації заплатив її дитині близько 35 тисяч фунтів стерлінгів (близько 45 тисяч доларів). За її словами, виплати почалися, коли підлітку було 17 років, і гроші він витрачав на наркотичні речовини.

The Sun зазначає, що йдеться про людину, яка «відома мільйонам» телеглядачів, і вона не з’явилася у вечірньому ефірі після того, як звинувачення проти неї були оприлюднені.

В іншій публікації The Sun стверджується, що мати підлітка знайшла в його телефоні скріншот відеодзвінка, на якому ведучий BBC сидить у нижній білизні на дивані в себе вдома, «готовий до того, що моя дитина виступить перед ним». За словами жінки, у спілкуванні з підлітком ведучий не приховував особистість і навіть надсилав свої фотографії з роботи.

Мати стверджує, що її дитина, якій на сьогодні вже виповнилося 20 років, показала виписки з онлайн-банку зі звітами про перекази. «Все, чого я хочу, щоб ця людина перестала платити моїй дитині за інтимні фотографії і перестала фінансувати пристрасть до наркотиків», - заявила вона The Sun, підкресливши, що не прагне залучати до розслідування правоохоронні органи. Сім'я підлітка стверджує, що поскаржилася керівництву BBC на ведучого ще 19 травня, але від роботи його не усунули. Тоді мати вирішила надати історії розголосу.

Після публікацій The Sun кілька телеведучих BBC – Райлан Кларк, Джеремі Вайн, Нікі Кемпбелл та Гарі Лінекер – почали заперечувати свою причетність до скандалу. Нікі Кемпбелл повідомив, що поскаржився в поліцію на анонімний обліковий запис у твіттері, в якому припустили, начебто підлітку платив саме він.

BBC, яка фінансується, зокрема, за рахунок телевізійного збору з жителів Великобританії, вже розкритикували за те, як вона поводиться на тлі скандалу. Зокрема, корпорацію звинуватили у тому, що ведучий продовжив працювати після того, як мати підлітка розповіла про інцидент її керівництву. Тепер BBC закликають діяти оперативно і відкрито: розкрити більше деталей і відзвітувати, які кроки зроблено.

Читайте також: Скандальна вечірка в Греції обросла новими деталями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: