Викрадачка щоденника доньки Байдена отримала вирок у суді

Еймі Гарріс (праворуч) виходить із федерального суду Манхеттена в Нью-Йорку у вівторок
фото: Fox News

Fox News: викрадачку щоденника дочки Байдена засудили до місяця в'язниці

Мешканку Флориди Еймі Харріс засудили до одного місяця в'язниці за викрадення щоденника дочки президента США Джо Байдена Ешлі Байден. Про це повідомила телекомпанія Fox News. Жінка продала щоденник групі ультраправих активістів Project Veritas.

Вирок ухвалив федеральний суд Манхеттена. Її також засудили до трьох місяців домашнього ув'язнення. Жінка виховує двох дітей шести та восьми років.

«Я пережила тривале домашнє насильство та сексуальну травму», – виправдовувалась на суді Харріс.

Жінка визнала себе винною за звинуваченням у змові у серпні 2022 року, визнавши, що отримала $20 тис. із 40 тис., виплачених Project Veritas за особисті речі Ешлі Байден.

 У суді заплакана Харріс попросила вибачення за те, що дозволила оприлюднити особисті записи доньки президента США.

Харріс взяла щоденник з дому в Делрей-Біч, штат Флорида. Разом з ним вона вкрала цифрову картку пам'яті, книги, одяг, багаж і «все, що потрапило до рук», сподіваючись, що вона «може заробити якнайбільше грошей», заявив помічник прокурора США Роберт Собельман.

Раніше Байден відреагував на смертельний удар по гумконвою в Секторі Гази. 2 квітня Ізраїль завдавав удар по гуманітарному конвою в Секторі Гази. Сім співробітників організації з надання допомоги постраждалим від стихійних лих World Central Kitchen загинули. Президент США Джо Байден відреагував на ситуацію та заявив, що Ізраїль не зробив достатньо для захисту цивільного населення.

Читайте також: Допомога Україні: Білий дім веде непублічні переговори зі спікером Джонсоном

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: