Учасникам українського гурту вручили повістки після їхнього виступу

фото з відкритих джерел

Український гурт «Будьмо» мобілізували просто після їхнього виступу в Україні

Український гурт «Будьмо» отримав повістки прямо після свого благодійного концерту в Калуші 21 серпня. Усі чотирьох учасників гурту направили на військово-лікарську комісію, після чого вони приєдналися до лав ЗСУ. Про мобілізацію повідомив також і лідер гурту Ростислав Коваль.

«У цей нелегкий час для нашої держави, ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройний сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО! За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити Вас новими піснями і віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава», – написав він.

Учасникам українського гурту вручили повістки після їхнього виступу фото 1

Фронтмен гурту Ростислав Коваль повідомив про це на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фото музикантів у військовій формі. Він зазначив, що вони свідомо прийняли рішення вступити до ЗСУ та обіцяють продовжувати радувати шанувальників новими піснями.

Гурт «Будьмо» активно підтримував українських військових, провівши понад 270 благодійних концертів. Тепер музиканти самі стали на захист України.

Нагадаємо, Кабмін ухвалив постанову щодо зменшення паперового навантаження на територіальні центри комплектування та централізованого друку повісток.

Як повідомлялося, в Україні не плануються повістки в електронному форматі через відсутність юридичних підстав.

До слова, майже 12 тис. штрафів за порушення військового обліку від ТЦК передано до виконавчої служби від початку року. За пів року поточного року до виконавчої служби вже надійшло більше штрафів від ТЦК, аніж за весь минулий рік.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: