Тривога та комендантська година: німецький музикант Schiller розповів про приїзд в Україну

Німецький музикант розповів про поїздку до України
фото: Schiller/Facebook

В Україні музиканта зустріла повітряна тривога

Німецький музикант Крістофер фон Дейлен, автор електронного музичного проєкту Schiller відвідав Україну, де провів концерти, та поділився враженнями від приїзду. Про це він написав у Facebook.

«Виїхали з центрального вокзалу Берліна о 05:51. Через дванадцять годин ми прибули до Перемишля біля українського кордону. Звідти ми їхали нічним потягом о 23:26 до Львова, куди прибули о 02:20. Українські організатори концерту підібрали нас там», – розповідає музикант.

За його словами, на момент прибуття у Львові тривала повітряна тривога, а також діяла нічна комендантська година.

«В укритті залізничного вокзалу Львова багато людей похилого віку сиділо на тепер постійно встановлені місця. Тим не менш, ми ризикнули короткою поїздкою до готелю, бо Львів вважається безпечним через місце розташування на далекому заході України», – зазначив Schiller.

Німецький музикант у Львові
Німецький музикант у Львові
фото: Schiller/Facebook

Він розповів, що до готелю його супроводжував військовий, адже музиканта не пускали на вулицю через комендантську годину.

«Після того, як висадив нас до готелю, він сказав «Auf Wiedersehen». Тридцять років тому він деякий час був у Дрездені, і тому трохи знав німецьку мову», – написав Schiller.

Зазначимо, проєкт німецького продюсера Крістофера фон Дейлена Schiller швидко став одним з найбільших концертних проєктів Німеччини та отримав широке визнання критиків у всьому світі.

У червні музикант повернувся в Україну, де виступив у Львові та Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: