Письменник Сергій Жадан офіційно долучився до Нацгвардії

Письменник проходить військовий вишкіл.
фото: Facebook/Сергій Жадан

Жадан офіційно повідомив, що долучився до лав 13 бригади НГУ «Хартія»

Український письменник, фронтмен гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан вступив до лав бригади Національної гвардії України «Хартія». Наразі письменник проходить військовий вишкіл. Про це стало відомо з офіційної сторінки Жадана у Facebook.

«Вступив до лав 13 бригади НГУ «Хартія». Проходжу вишкіл. Служу українському народу», – написав Жадан.

Письменник Сергій Жадан офіційно долучився до Нацгвардії фото 1
скріншот

Раніше письменник вже розповідав журналістам про свої наміри доєднатися до Нацгвардії. Як повідомлялося, разом з ним до війська доєднається один з музикантів гурту.

«Мені здається, сьогодні немає письменників чи не письменників, музикантів чи не музикантів – є громадяни України, які відчувають відповідальність за свою країну, і є громадяни України, які намагаються цієї відповідальності уникнути в той чи інший спосіб. Військо, в принципі, всіх рівняє. Тому що наше військо є доволі точним зліпком, відбитком українського суспільства», – сказав він.

Нагадаємо, 35% чоловіків призовного віку готові долучитися до ЗСУ – вони прагнуть захистити свої сім'ї та помститися окупантам.

До слова, засновник видавництва «Лабораторія» та книжкового дистрибутора «Лібраріус» Антон Мартинов отримав повістку та мобілізувався до Збройних сил України.

Читайте також: Соловій шокувала зізнаннями про роман із Жаданом: «Я не змогла на два фронти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: