Не хотів іти до лікарів. Марія Бурмака розповіла про обставини смерті комісованого брата

Святослав Бурмака помер від серцевого нападу
фото з відкритих джерел

Святослав Бурмака мобілізувався до лав ЗСУ в перші ж дні повномасштабного вторгнення

Народна артистка України Марія Бурмака розповіла, що її брат, Святослав Бурмака, який помер від серцевого нападу, страждав від серйозного посттравматичного стресового розладу і не хотів звертатися до лікарів. Про це Марія Бурмака написала у Facebook.

«Я дуже хочу щоб ви знали, який був мій брат Святослав Бурмака . Дуже добрим, розумним, інтелігентним, делікатним і стриманим. Дуже любив свою сім‘ю, Аню і дітей. Любив і цінував мене. З перших днів пішов на фронт. Маленька Ксенія народилась на початку квітня 2022 року. Ну який же з нього артилерист, я думала. А він брав участь в обороні Києві. Довідка, що він має статус УБД є, у всіх реєстрах це зазначено, а посвідчення він так і не отримав. Його надломила війна. Був дуже жорсткий ПТСР, але до лікарів іти не хотів. І скільки таких хлопців», – розповіла Марія Бурмака.

Артистка поділилася деякими світлинами, де вона разом з братом.

Зазначимо, що Святослав Бурмака був єдиним рідним братом Марії Бурмаки. У Святослава Бурмаки залишилось двоє дітей, молодшій лише півтора роки.

Нагадаємо, народна артистка України Марія Бурмака повідомила про смерть свого брата.

Марія Бурмака додала, що її брата було комісовано у квітні за станом здоров‘я – не витримувала його психіка.

«Не витримало врешті і серце. Йому було 43. Нема таких слів, щоб описати як боляче нашій сім‘ї. Я завжди тебе буду дуже любити, Слава», – йдеться у повідомленні артистки.

Варто додати, що Святослав Бурмака пішов у військкомат та мобілізувався до лав ЗСУ в перші ж дні повномасштабного вторгнення. В квітні 2022-го в нього народилася донечка Ксенія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: