Мільйонер запропонував попутниці в літаку $100 тис., але вона відмовилася

фото: Стів Кірш/Твіттер

Стів поділився, що розпочав торги зі $100

Американський підприємець та засновник Фонду раннього лікування Covid-19 (CETF), Стів Кірш запропонував жінці в літаку $100 тис. за те, щоб вона зняла маску на борту. Про це мільйонер написав у Twitter.

«Людина, яка сиділа поруч зі мною у першому класі, відмовилася від $100 тис. за те, щоб зняти маску на весь політ. Без жартів. Це було після того, як я пояснив, що вони не працюють. Вона працює у фармацевтичній компанії», – поділився він.

Свій допис Кірш супроводив селфі, на якому він усміхається.

Також Стів поділився, що розпочав торги зі $100. «Вона зняла маску, щойно подали сніданок! Тому що всі знають, що не можна заразитися під час їжі! І я вказав, що коли вона знімала маску для їжі та пиття, то могла заразитися одним вдихом», – додав він.

Зауважимо, Стів Кірш – ветеран Силіконової долини, якому приписують одну з перших версій оптичної миші ще 1980 року. Пізніше він став співзасновником Frame Technology Corp, яка була куплена Adobe 1995-го, та створив пошукову систему Infoseek, яку було продано Дісней 1999 року.

Нагадаємо, Китай вперше за три роки пандемії відкриває свої кордони. Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я може оголосити про закінчення пандемії Covid-19 вже до кінця 2023 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: