Колишній прем'єр-міністр святкує весілля Червоного дерева. Дружина поділилася фото

Пара одружилася в 1997 році
фото: Марина Кінах/Facebook

Подружжя в шлюбі 28 років 

Подружжя колишнього прем'єр міністра України (2001-2002 роках) Анатолій Кінах та Марина Кінах святкують весілля Червоного дерева. Світлини Марина Кінах оприлюднила на сторінці у Fecebook. 

«Пройшло рівно 27 років, і сьогодні в нас Весілля Червоного Дерева. Великодушність, шляхетність та вірність. Подружжя просто створене одне для одного, інакше вони не зуміли б подолати цей рубіж…Завдяки своїм могутнім корінням, силі та незвичайній красі червоне дерево удостоїлося бути головним символом такої події. Воно символізує мудрість, витривалість, розкіш та вишуканість… Любити – це не означає дивитися один на одного, любити – означає разом дивитися у одному напрямі, що ми і робимо вже 28-й рік поспіль», – написала Марина Кінах.

Вона пригадала дату весілля 11 липня 1997 року… Як після роботи, десь близько 17 години, вони пішли пішки на вулицю Борисоглібську та розписалися у Подільському РАГСі. 

Зокрема Марина Кінах пригадала, жінку, яка їх розписувала (Тамара Миколаївна) і бандуристку, яка там гарно грала (однокласниця Марини Кінах по 1-й музичній школі Тетяна Терешко).

Колишній прем'єр-міністр святкує весілля Червоного дерева. Дружина поділилася фото фото 1
фото: Марина Кінах/Facebook
Колишній прем'єр-міністр святкує весілля Червоного дерева. Дружина поділилася фото фото 2
фото: Марина Кінах/Facebook

Додамо, народний депутат від партії «Голос» і військовослужбовець Роман Лозинський одружився зі своєю коханою – викладачкою Українського католицького університету Світланою Кісільовою.

Раніше повідомлялося, що понад 186 тисяч шлюбів було зареєстровано в Україні у 2023 році за даними Міністерства юстиції України. Розлучень та шлюбних договорів побільшало, проте їх все одно менше, ніж до початку великої війни. 

Читайте також: Життя після війни: соціолог розповів про шість метрополісів, які сформуються на території України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: