Ілон Маск вигадав ім'я для першого міста на Марсі

Маск вирішив додати креативу, називаючи майбутні міста на Марсі
графіка: Business Insider

Маск назве перше місто на Марсі на честь шоколадного баточника

Американський підприємець, очільник компанії Tesla Ілон Маск, готовий назвати перше місто на Марсі словом Bar. Словосполучення Mars bar у точному перекладі з англійської означає «батончик Mars».

Про те, як Маск назвав би перше місто на Марсі, його спитали його підписники у соцмережі X.

«Бар», – лаконічно відповів Маск.

Інші користувачі почали пропонувати свої назви для першого марсіанського міста: Ілонград, Ілонвіль, Маскелон, Маскбург або Ілонобад.

Раніше Маск заявляв, що розраховує здійснити безпілотний політ Starship на Марс вже у найближчі чотири роки.

Нагадаємо, Ілон Маск в інтерв’ю для подкасту Лекса Фрідмана розповів, що відправка ракети з екіпажем на Марс зараз коштуватиме понад трильйон доларів. Саме в цьому і криється одна з причин затримок запуску Starship – ракету намагаються зробити дешевшою, пояснив Маск. Також в інтерв’ю Ілон Маск згадав, що для здійснення висадки людини на Марс потрібно п’ять років у кращому випадку та 10 років у гіршому.

До слова, Ілон Маск продемонстрував можливості нової антени SpaceX – Starlink Mini. Мільярдер заявив, що установка антени займає менше 5 хвилин, при цьому комплект буде суттєво доступнішим для користувачів, ніж стандартний набір Starlink. Маск повідомив, що Starlink Mini коштуватиме приблизно вдвічі дешевше, ніж стандартна тарілка Starlink V4, тобто у ціновому діапазоні від $250 до $300.

Читайте також: Ілон Маск знищить МКС. І йому за це заплатить NASA

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: