Голлівудський актор збирає мільйон доларів на відновлення будинків у Херсоні

Мікі Рурк закликав друзів та всіх небайдужих активно донатити, щоб розпочати відновлення Херсона
фото з відкритих джерел

Мікі Рурк розпочав доброчинну акцію, щоб відбудувати зруйновану росіянами українську інфраструктуру

Американський актор та сценарист Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відбудову зруйнованих російськими обстрілами будинків у Херсоні. Про це він заявив у пості на особистій сторінці в Instagram.

«Привіт усім, Мікі тут. Вітаю всіх вас із Новим роком, особливо всіх людей в Україні. У мене є помічник Діма, він з Миколаєва, і я постійно за ним спостерігаю і глибоко зворушений його переживаннями. Разом з @owaa.help «Альянс допомоги єдиному світу» прагнемо зібрати один мільйон доларів на відбудову зруйнованих російськими обстрілами будинків в Херсоні. Наша мета – гарантувати безпеку сім’ям, які переживають ці важкі часи. Кожна пожертва наближає нас до цієї мети. Об'єднаймось заради цієї справи. Ваша підтримка неоціненна», – сказав американський актор.

Мікі Рурк – американський актор і сценарист, володар «Золотого глобуса». Отримав міжнародну славу після знімання у фільмах «9 1/2 тижнів» і «Янгольське серце».

Раніше голлівудський актор Міккі Рурк в ефірі британського каналу TalkTV розповів про всі жахи війни в Україні і про те, що російські окупанти влаштували справжній терор в нашій країні.

Нагадаємо, голлівудський актор Міккі Рурк став на коліно у рингу перед українським боксером.

Також відомо, що Міккі Рурк попросив поховати його на Хмельниччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: