Новини Е-декларування. Тесть пустив депутата Железняка в елітну квартиру

Площа квартири на Печерську – 134 квадратних метри
фото з відкритих джерел

Політик показав у своїй оновленій декларації квартиру за 12 млн грн

Народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк у серпні 2023 року оселився у квартирі вартість 12 млн грн. Це житло записане на тестя політика в його другому шлюбі. Про зміни у майновому стані Железняка свідчить офіційна декларація депутата, оприлюднена на сайті Національного агентства з запобігання та протидії корупції.

Площа квартири – 134 квадратних метри. За даними військового і журналіста Сергія Роніна, мова йде про елітний будинок на Печерську на вулиці Євгена Коновальця 36-Б.

Фото будинку на Печерську
Фото будинку на Печерську

Видання «Уніан» уточнює, офіційна заробітна плата Железняка в якості народного депутата за рік складає близько 660 тис. грн. Вартість елітної квартири на Печерську – це приблизно 17 річних зарплат депутата.

Нагадаємо, нардеп Ярослав Железняк (фракція «Голос») одружився з Ольгою Коваль («Слуга народу») у 2023 році. Про це сам політик повідомив на своїй сторінці у Facebook. Судячи з опублікованого нардепом знімка, реєстрував їхній шлюб міністр юстиції Денис Малюська.

Міністр юстиції Малюська освятив шлюб народних депутатів Железняка і Коваль
Міністр юстиції Малюська освятив шлюб народних депутатів Железняка і Коваль

Ярослав Железняк, за даними ЗМІ, до того вже був одружений. Його перша дружина Антуанетта родом із Білої Церкви, підприємець, займалася роздрібною торгівлею в інтернеті. Станом на 2023 рік вона перебувала за кордоном.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: