Донька Ірини Фаріон розповіла про долю квартири її матері

Софія Семчишин зізналася, що її мати, Ірина Фаріон, називала своїх онуків «скарбиками»
фото з відкритих джерел

На запитання журналістки, чи не планує донька Ірини Фаріон створити у її квартирі, наприклад, музей, Семчишин відповіла, що це – квартира її дітей

Екснардепка й мовознавиця Ірина Фаріон хотіла, щоб її квартира у Львові дісталася онукам – Еві та Дмитру. Про це в інтерв'ю, для телеканалу «Перший Західний», розповіла донька Ірини Фаріон Софія Семчишин.

На запитання журналістки, чи не планує донька Ірини Фаріон створити у її квартирі, наприклад, музей, Семчишин відповіла, що це – квартира її дітей

«Мама завжди хотіла, щоб та квартира залишилася онукам – Еві та Дмитрику. Тому це квартира їхня», – відповіла донька Фаріон.

Також Софія Семчишин зізналася, що її мати називала своїх онуків «скарбиками».

«Вона їх дуже любила, купувала їм завжди іграшки, водила в кафе, на вистави, у кіно. Вони її обожнювали, вона завжди їх цьомала, обіймала, бігла їм назустріч. Вони для неї – це був цілий світ. Вона кожного вечора, коли була в нас, читала казку Дмитрику та Еві. Навіть якби вони попросили почитати їм книжку на 100 сторінок, вона її читала, поки не заснуть», – розповіла Семчишин. 

Нагадаємо, на Ірину Фаріон було здійснено замах у Львові. Увечері 19 липня у неї стріляв невідомий. Замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там жильці нібито помічали протягом тижня молодого хлопця.  Того ж вечора  колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні.

Стало відомо, що ймовірним вбивцею мовознавиці Ірини Фаріон виявився 18-річний дніпрянин. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

Зазначалося, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон активно спілкувався з членами телеграм-спільноти «Против системы» Бондаренка, власником якої, як зазначено в описі, є Марко Бондаренко – блогер, який просуває конспірологічні теорії, мізогінні, расистські та неонацистські ідеї. 

Галицький суд Львова обрав запобіжний захід підозрюваному в убивстві Ірини Фаріон. Йдеться про тримання під вартою терміном на 60 днів без права внесення застави.

До слова, 18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон захищає адвокат Ігор Сулима. Раніше він неодноразово захищав людей, яких підозрювали у держзраді і колаборантстві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: