У РФ придумали покарання для Алли Пугачової після її публікації про «Охматдит»

Аллу Пугачову хочуть покарати за висвітлення російського удару по дитячій лікарні у Києві
фото: ДСНС

У російської співачки хочуть забрати майно у Росії

Алла Пугачова, відома російська співачка, перебуваючи в еміграції в Ізраїлі вже понад два роки, стала об'єктом серйозних атак з боку російського уряду. Депутат Держдуми РФ Олексій Журавльов закликав визнати її «іноагентом» і вимагає конфіскувати всі її залишки майна в Росії. Про це пишуть російські ЗМІ.

Конфлікт виник через позицію Пугачової, яка публічно засудила ракетний удар по дитячій лікарні в Києві.  Навіть після зробленої з обережністю публікації на своїй сторінці, де була опублікована фотографія постраждалої дитини, співачка стала об'єктом жорстоких атак з боку російських чиновників.

«Пугачову давно вже настав час визнати «іноагентом» і позбавити всього майна у РФ, за дискредитацію армії та роботу на західну пропаганду», — сказав російський депутат.

Зауважимо, що Пугачова разом зі своєю сім'єю переїхала до Ізраїлю ще у 2022 році, ліквідувавши всі свої бізнеси і розпродавши майно в Росії, тож зараз практично не має майнових активів у своїй колишній країні. Партнер Пугачової, відомий російський комік Максим Галкін, раніше також був визнаний «іноагентом» у Росії після своїх відвертих заяв щодо військової агресії проти України.

Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова висловила своє обурення ракетним ударом по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві.  У своєму Instagram вона опублікувала фото постраждалих дітей з підписом «Бог терпів, та всьому є межа».

Напередодні її чоловік, гуморист Максим Галкін, також висловив своє обурення у соцмережах. Він опублікував фото, зроблене в лікарні під час операції на відкритому серці дитини, яка продовжувалася навіть під час ракетної атаки. Галкін назвав це «безкінечним пеклом» та висловив співчуття родинам загиблих. Обидва артисти неодноразово висловлювали свою антивоєнну позицію та підтримку Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: