Пропагандисти РФ розродилися неадекватною заявою про отруєння дружини Буданова

Пропагандисти переконані, що «у заступника начальника МІ-6 відносини з Будановим»
фото: скріншот відео

Росіяни у прямому ефірі видали порцію маячні на адресу керівника ГУР

Дружину керівника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли важкими металами через їжу, і зараз жінка перебуває у лікарні. Російські пропагандисти з цього приводу видали чергове неадекватне «припущення» в ефірі шоу Скабєєвої «60 хвилин».

Зокрема, гість пропагандистів припустив, що сам Кирило Буданов нібито причетний до отруєння дружини.

«Є такий Річард Мур, начальник МІ-6, а у нього є заступник, фамілію не пам’ятаю. Так от була інформація про те, що у цього заступника начальника МІ-6 відносини з Будановим», – заявив пропагандист.

Він продовжив розвивати свою думку, та зазначив, що в український школах вже нібито з’явились книжки з пропагандою ЛГБТ, та додав, що у «Буданова може бути біполярний розлад». Пропагандист на повному серйозі припустив, що саме керівник Головного управління розвідки міг «позбутися некоханої дружини».

Начальник ГУР у 2015−2016 роках Валерій Кондратюк повідомив, що отруєння Маріанни Буданової відбулося важкими металами. Під час здачі аналізу були виявлені такі метали, як миш’як і ртуть. Крім того, отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: