Просто відкрив кран: зловмисник вилив 60 тис. літрів елітного вина у Іспанії (відео)

Зловмисник завдав шкоди підприємству на близько 2 млн євро
фото: El Pais

Власник виноробні Ribera del Duero нарікає, що людина яка вчинила злочин добре знала, як облаштоване підприємство

В Іспанії зловмисник зухвало розлив 60 тис. літрів дорогого вина, а його витівка потрапила на камери стеження підприємства.  Іспанська поліція, як повідомляє видання El Pais, оголосила в розшук чоловіка, який вилив на виноробні в Cepa 21 Ribera del Duero 60 тис. літрів дорогого вина. Зловмисник просто відкрив кран, після чого насолоджувався досконалою роботою. 

Про диверсію, яка сталася о 3:30 ранку на території складу, власник виноробні дізнився тільки зранку, коли його працівники, які займаються винним туризмом на виноробні, вийшли на роботу і виявили проблему. За попередніми даними, збитки підприємства склали близько 2 млн євро.

Дії особи потрапили на камери, встановлені у сховищі виноробні. У поліції повідомили, що злочинець ніби знав, як облаштоване підприємство. «Це жінка, це зрозуміло. Вона добре знає, як все працює, але нічого не можу сказати,бо йде слідство», – зазначає власник підприємства Хосе Моро.

Власник Хосе Моро спав на своїй виноробні під час того, як неподалік діяв зловмисник
Власник Хосе Моро спав на своїй виноробні під час того, як неподалік діяв зловмисник

Чоловік зазначає: той, хто вчинив напад, «це хтось неврівноважений, зі злим умислом, якого я ніколи в житті не бачив, тому що вино або крадеш, або п’єш, але не виливаєш». Він зізнається, що ворогів у нього немає. «Це може бути хтось із заздрістю або проблемами з роботою, але не можу надати більше інформації. Я маю бути обережним»,  – каже власник виноробні Ribera del Duero.

До слова, шампанське може зовсім зникнути до 2050 року. Сорти винограду, які необхідні для виготовлення цього напою, – на межі вимирання.

Читайте також: У Португалії вулиці затопило вином (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: