Київський таксист організовував вечірки з груповим сексом

фото з відкритих джерел

Поліція, дізнавшись про вечірку, здійснила «оперативну закупівлю»

В Києві було засуджено організаторів вечірок із груповим сексом. Один із них – місцевий таксист – отримав іспитовий термін. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду м. Києва.

За даними слідства, троє спільників у листопаді 2022-го – січні 2023 року вирішили організовувати вечірки із груповим сексом. Щоб знайти потенційних учасників вечірки, вони вони розмістили оголошення в телеграм-каналах.

Підозрювані дізнавалися про сексуальні вподобання клієнтів, орендували приміщення, замовляли фуршет і купували контрацептиви. Головна ідея таких вечірок полягала в тому, що всі незнайомці займалися між собою сексом і платили за це організаторам «заходу».

Згодом цим зацікавилися правоохоронці, агент яких здійснив "оперативну закупівлю" та кілька разів їздив на групові вечірки – до квартир і сауни.

Вирок Шевченківського районного суду м. Києва.
Вирок Шевченківського районного суду м. Києва.

За даними слідства, підозрювані провели кілька таких вечірок, після чого їх затримала поліція.

Один з організаторів заходу під час слідства провину визнав та уклав угоду з прокурором. Суд визнав його винним за ч. 2 ст. 302 КК України та засудив на 3 роки позбавлення волі, замінивши на рік іспитового терміну.

Нагадаємо, франківський районний суд Львова судив 18-річну місцеву мешканку за статевий контакт на тролейбусній зупинці. Як зазначається, пара займалася сексом на зупинці громадського транспорту, утім, у документі йдеться, що лише львів'янка діяла розпусно. Цей висновок суду викликав обурення у мережі.

Стало відомо, що секс допомагає знизити ризик смерті. Вчені з лікарні традиційної китайської медицини Мейчжоу виявили, що секс хоча б раз на місяць може знизити ризик передчасної смерті у молодих людей з високим кров'яним тиском.

Читайте також: Що не так з реакцією українців на «п’яні вечірки» у Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: