Ректальна озонотерапія та бульйон з кісток. Гвінет Пелтроу про найдивніші процедури для оздоровлення

Гвінет Пелтроу зізналася, що закохалася в бульйонну дієту після того, як схудла на 11 кілограмів
фото з відкритих джерел

Пелтроу щодня сидить у інфрачервоній сауні

Голлівудську акторку Гвінет Пелтроу у підкасті «Мистецтво бути здоровим» попросили назвати найдивніший wellness-тренд, якого вона колись слідувала.

«Я використовувала озонотерапію, ректально. Це досить дивно»,  – зізналася Пелтроу у підкасті. Ведучий у відповідь пожартував, що ця процедура забезпечить добрий вечір п'ятниці. Актриса наголосила, що озонотерапія була корисною, але не уточнила, для чого саме вона її використала. Озон – це різновид кисню, дехто вважає, що терапія може зміцнити імунну систему.

На сніданок Гвінет, за її словами, випиває лише чашку кави, протеїновий коктейль або майже півлітра свіжого соку селери без будь-яких добавок. Зірка вважає, що це запорука чистої шкіри. Гвінет також вірить, що цей напій допоможе позбавитися аутоімунних захворювань.

«Я вважаю, що краса та гарне самопочуття нерозривно пов'язані», – каже Пелтроу, яка щодня починає з сеансу трансцендентальної медитації. Актриса зізнається, що не доглядала шкіру у підлітковому віці, піклуватися про неї вона почала ближче до 40.

Пелтроу щодня сидить у інфрачервоній сауні. Багато експертів критикують зірку за такий підхід. Однак вона впевнена, що сауна допомагає їй розслабитися, зняти стрес, покращити самопочуття та відновити сили. Там же актриса робить масаж сухою щіткою: «Це неймовірний засіб, що відлущує і бадьорить, він допомагає кровообігу і запускає процес детоксикації».

Гвінет Пелтроу зізналася, що закохалася в бульйонну дієту після того, як схудла на 11 кілограмів. «Ви повинні навчитися прислухатися до себе, свого тіла та своєї інтуїції», – сказала актриса і запевнила, що кістковий бульйон назавжди залишиться в її меню.

Зірка зізнавалася, що сильно набрала під час локдауну: «Сталася пандемія, і я не дотримувалася свого звичного плану харчування». На допомогу якраз прийшов кістковий бульйон, багатий на колаген і амінокислоти, який допоміг нормалізувати вагу. Бульйон із кісток, сухожиль і хрящів готують на повільному вогні від 6 до 24 годин.

Раніше «Главком» писав, що Гвінет Пелтроу приготувала салат і розлютила лікарів.

Читайте також: Селена Гомес пояснила, чому так стрімко набрала зайву вагу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: