Brit Awards 2023: Сем Сміт в чудернацькому вбранні став героєм потішних мемів

фото з відкритих джерел

Найяскравіші образи знаменитостей на червоній доріжці знаменитої премії

В Лондоні пройшла 46-я церемонія вручення Brit Awards – британського еквівалента Греммі. Абсолютним тріумфатором премії цілком очікувано став Гаррі Стайлс: він забрав нагороди у всіх основних номінаціях – «Найкращий виконавець», «Найкращий альбом» (Harry's House) та «Найкращий сингл» (As It Was).

Оскільки премія британська та артистів з інших країн нагороджували окремо, Бейонсе виграла у таких самих категоріях, лише з приставкою «міжнародний». Втім сама співачка на премії не з'явилася.

«Гаррі Стайлз вкрав усі заголовки газет, усі серця та, можливо, кілька пляшок шампанського, але британці завжди мають щось більше, ніж нагороди», – шуткує з приводу тріумфу артиста ВВС.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

На червоній доріжці відзначилася акторка Сальма Хайєк у сукні з чорної шкіри Alexander McQueen і Ліззо в блискучому Robert Wun.

Гаррі Стайлс вибрав чорний оксамитовий костюм Nina Ricci з об'ємною квіткою на шиї.

За епатаж на червоній доріжці відповідав Сем Сміт. Співак вийшов в чорному латексному вбранні, виготовленому на замовлення від лондонського будинку моди Harri.

Шанувальники, тим часом, не можуть вирішити, чи Сміт віддає данину поваги легенді Девіду Боуї, який свого часу виступав в схожому костюмі, чи пересмаженій курці.

Читайте також: Pet Shop Boys випустили пісню про Путіна, в якій показали, про що той мріє

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: