З'ясувалося, що Кріштіану Роналду ховав у трусах і з'їв під час матчу

Момент під час матчу, на якому Роналду щось витягує із шортів і потім їсть
фото з відкритих джерел

Була версія, що футболіст приховав у шортах енергетичну добавку

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду на Чемпіонаті світу по футболу дивує вболівальників не тільки своєю майстерністю на полі. Довкола гри з Ганою завірусилося відео з іншою темою. Португальське видання A Bola показало момент під час матчу, на якому Роналду щось витягує із шортів і потім їсть.

Була версія, що футболіст приховав у шортах енергетичну добавку – принаймні такою  інформацією поділилося те ж A Bola. Незабаром прес-аташе збірної Португалії Франсішку зробив заяву: «Це була жувальна гумка. Нічого більше. Просто жувальна гумка».

До слова, Роналду вже робив подібне у матчі Ліги Європи: це була гра проти «Шеріфа», у якій Роналду забив останній гол у складі «МЮ». А якось, повідомляє закордонна преса, Роналду постраждав через свою любов до жувальної гумки на королевському прийомі. Це було 2012 року – тоді Роналду отримав від іспанської королеви Софії Національну спортивну премію Іспанії. На церемонії він довго жував жуйку. Медіа припускали, що спортсмен так робив через хвилювання. Організатори прийому двічі попросили футболіста позбутися жуйки. Не знайшовши поблизу контейнера для сміття, Роналду сховав жуйку в кишеню.

Раніше «Главком» писав, що у мережі розгорівся скандал через спільне фото Мессі й Роналду. Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду та форвард національної команди Аргентини Ліонель Мессі взяли участь у рекламній фотосесії бренду Louis Vuitton. Однак згодом в пресі з’явилося повідомлення, що це фото – монтаж. Судячи з ролика, у якому показано найяскравіші моменти фотосесії й короткі інтерв'ю футболістів, видно, що вони брали участь у зйомках у різний час. Виявляється, навіть Louis Vuitton не вдалося вмовити двох найкращих футболістів сучасності приїхати на зйомки одночасно.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: