Зірка студії «Квартал 95» показав, як Гіркін атакує «командира дуршлаків» Пригожина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Все багатохвилинне відео Великий в образі Гіркіна-Стрєлкова обурюється

Зірка студії «Квартал 95» Юрій Великий зняв чергову пародію на реалії сьогодення. Цього разу героями сатиричного ролика стали глава ПВК Вагнер Євген Пригожин та терорист Ігор Гіркін-Стрєлков.

«Нещодавно стало відомо, що власник ПВК Вагнер Євген Пригожин запропонував диванному критику Ігорю Гіркіну поповнити лави своєї «доблесної» армії. На що той, до речі, дав попередню згоду. Але після чергових блатних промов Пригожина на тему того, як пройде для Гіркіна курс молодого бійця, Ігор Іванович образився, зажурився і знову відмовився їхати на фронт. Але ми впевнені, Гіркін дасть з цього приводу гідну відповідь. Все це схоже на історію про Жабу та Гадюку... Лишилося зрозуміти, хто з них хто?», – йдеться в анонсі ролика, що вже доступний на YouTube.

Все багатохвилинне відео Великий в образі Гіркіна-Стрєлкова обурюється: «Хто такий Пригожин, щоб дозволяти такі висловлювання на мою адресу? Кухар Путіна? Підполовник сервізних військ? Командир дуршлаків? Керівник профітролей? Корегувальник фондюшних установок? Елітний шаурмен? Так ми і так всі прекрасно знаємо, скільки останнім часом він м’яса кладе у поліетиленові лаваші». Його співрозмовник лише корчить гримаси та робить вигляд, що слухає. Закінчується монолог тим, що Пригожин засинає.

Раніше «Главком» писав, що Юрій Великий представив ролик про візит білоруського диктатора до Зімбабве, а також зняв пародію на депутата Миколу Тищенка, який потрапив у гучний скандал, поїхавши у розпал війни у Таїланд.

Читайте також: В кишені $20 тис. Гордон бідкається, що доводиться розпродувати дорогі машини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: