Земфіра на концерті вперше публічно звинуватила Росію у війні (відео)

Земфіра: Я щодня молюся, щоб ця війна припинилася
фото з відкритих джерел

Артистка зі сцени заявила, що кожен день молиться, щоб її країна припинила війну

Російська співачка Земфіра Рамазанова вперше публічно заявила, що її країна веде загарбницьку війну в сусідній державі. Це сталося на першому концерті європейського туру Земфіри на підтримку альбому Borderline в кіпрському Лімасолі.

«Сьогодні 228 день війни. 228-й день пекла, який став реальністю. Я весь цей час багато думала, розмовляла з собою про це. Я не люблю і не вмію говорити зі сцени. Але я щодня молюся, щоб ця війна припинилася, щоб моя країна припинила цю війну», – цитує слова співачки сайт Медуза.

24 лютого – у день вторгнення Росії в Україну - Земфіра виступила в Москві з першим сольним концертом за п'ять років. На ньому не прозвучало прямих антивоєнних висловлювань, але того дня на сайті та в соцмережах виконавиці з'явився напис «Ні війні». Ще один концерт у Москві співачка дала 26 лютого. Після цього стало відомо, що артистка покинула Росію, переїхавши до Парижа.

У березні Земфіра опублікувала кліп на пісню «Не стріляйте» з кадрами бойових дій в Україні, а у травні представила нову композицію «М'ясо», яка також про війну. Перед початком європейського туру вийшов міні-альбом «Земфіра від Луки», у текстах якого також є згадки про війну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: