Зеленський обійняв прем'єрку Данії: реакція першої леді розвеселила мережу

Зеленський обіймає прем'єрку Данії
фото: скріншот

Прем'єр-міністрка Метте ухопила за руку Зеленського, обійняла його і поцілувала в щічку в той момент, коли поруч була Олена Зеленська

Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською здійснили офіційний візит до Данії, де зустрілися з прем'єром Метте Фредеріксен.

Під час цієї зустрічі прем'єр-міністрка Метте ухопила за руку Зеленського, обійняла його і поцілувала в щічку. Поруч в цей момент була Олена Зеленська.

Перша леді підійшла ближче до свого чоловіка та кілька разів легенько провела рукою по його спині. Ймовірно, таким чином вона натякнула своєму чоловіку, щоб він зупинив теплі обійми з іншою жінкою.

Користувачі мережі вже встигли пожартувати над цією ситуацією. 

«Нотки ревнощів присутні», «Заради F16 можна», «Зеленський - містер кохання», «А як не обійняти? Та дама його так затиснула», «Що не зробиш заради наших літаків», «Олена явно нервує», «Вово, вдома поговоримо», «Та хіба ж він винуватий що своєю харизмою зачаровує багатьох жінок світу», «То він F-16 обіймає, то можна», – пишуть користувачі соцмережі.

Як повідомлялося, 20 серпня президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською прибув з візитом до Нідерландів.

Нагадаємо, Нідерланди та Данія передадуть Україні винищувачі F-16. За даними Міноборони Данії, умови включають успішно відібраний, перевірений і навчений український персонал, а також необхідні дозволи, інфраструктуру та логістику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: