Задніпровський пояснив, чому його колега Галина Безрук продовжує працювати на Росію

Задніпровський та Безрук з колегами по серіалу
фото з відкритих джерел

Українська акторка мовчить про війну в Україні та продовжує жити в Москві

В середині лютого на Новому каналі стартував четвертий сезон популярного серіалу «Будиночок на щастя». Одну з головних ролей в картині грає українська акторка Галина Безрук, яка нині працює в РФ та мовчить про війну в Україні. Акторка живе у Москві з російським актором Артемом Алєксєєвим та донькою. Актор Назар Задніпровський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну для його ютуб-каналу висловився про позицію колеги, з якою разом знімався в серіалі.

«Галя, Бог тобі суддя. Я їй казав: «Забирай дитину та чоловіка свого сюди, будете тут жити». Тоді вже починалися терки. Вона була на межі розлучення, коли знімалася тут. Вона актриса мюзик-холу, у нас його немає. Вона говорила, що основна причина бути там, це її робота. Якщо приїде до Києва, то буде безробітна, а там у неї головні ролі. Така в нас була розмова. Її колега Катя Кузнєцова повернулася, втратила роботу. Галя зробила вибір, вона обрала роботу. Вона там. Як доля складеться, побачимо», – розповів Задніпровський.

Раніше «Главком» повідомляв, що колега Галини Безрук по серіалу «Будиночок на щастя», актриса Віталіна Біблів натякнула в інтерв'ю, що говорити відкрито про події в Україні Безрук заважають обставини: «Ми у добрих стосунках. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація», – наголосила Віталіна.

Тим часом телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінці в соцмережі заявила, що таких українців, як Галина Безрук, потрібно позбавляти паспорта нашої країни.

Читайте також: День Сорока Святих: що сьогодні треба зробити і що не варто починати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: