«За справу беруться бойові черепахи»: військові опублікували миле відео

фото: скріншот

Черепаха прийшла в гості до українських військових

Українські військові поділилися відео з милим помічником: їм на допомогу прийшла черепаха. Відео з твариною опублікувала 100 окрема бригада Сил територіальної оборони на сторінці у Facebook.

«Світ давно знає про черепашок-ніндзя, ймовірно – невдовзі почує про черепашок-воїнів ЗСУ! Охочі записатися в новий підрозділ вже навідувалися у батальйон Луцького району Волинської бригади тероборони», – йдеться у дописі.

Командир взводу другої стрілецької роти пан Геннадій на псевдо «Давид» показав черепашку на відео та, озброївши найнеобхіднішими знаннями з тактики військового мистецтва, благословив на виконання першого бойового завдання.

«Тож стережися, лютий враже! – За справу беруться бойові черепахи!» – повідомляють військові.

Нагадаємо, триває 579-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку. Протягом минулої доби відбулося понад 32 бойових зіткнення.

У ніч на 25 вересня російські терористи влучили ракетами у припортову інфраструктуру Одеси. Суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал в Одесі. У будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа.

Російські терористи використали для атаки на Україну, зокрема, 19 ударних дронів «Шахед». Крім того, РФ ударила по Україні 12-ма ракетами «Калібр» зі складними траєкторіями руху. Також ворог спрямував по Одещині дві надзвукові ракети «Онікс».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: