Wellboy показав закулісні моменти свого туру Канадою

Артист дав концерти у чотирьох містах
фото з відкритих джерел

Виконавець презентував відео-настрій на пісню «Жовті мальви»

Співак Wellboy поділився зворушливим відео-настроєм на пісню «Жовті мальви». У ролику – документальні кадри, зняті під час благодійного туру Канадою. Життя команди Антона Вельбоя за лаштунками, підготовка до концертів, фрагменти з виступів та теплі зустрічі з українцями, що знаходяться нині далеко від дому.

Тур був організований на підтримку України. Артист дав концерти у чотирьох містах – Монреалі, Едмонтоні, Вінніпезі та Торонто. Wellboy активно долучав глядачів до збору коштів на відбудову українських пам'яток та об'єктів культури, що були зруйновані війною. Окрім цього, під час концерту у Торонто пройшов аукціон, де успішно продали укулеле з кліпу «Вишні». Музичний інструмент придбала пані Іванна родом із Львівщини за 4000 канадських доларів (понад 100 000 гривень). Гроші пішли на добру справу – відновлення Балаклійської дитячої музичної школи, яка була пошкоджена окупантами під час повномасштабного вторгнення.

«Від Канади у мене багато вражень. Я вийшов до людей і «качнув». Підбадьорив їх, а вони – мене. Загалом зробили добру справу на відбудову нашої держави. Була тепла атмосфера. Ми співали разом, люди знали пісні з мого нового альбому. Це приємно. Вони підспівували й «Жовтим мальвам». Для мене, це як символ, що таки зовсім скоро «розквітнуть жовті мальви під блакитним небом серед зими» і все у нас буде добре. Ми переможемо обов’язково», – поділився Антон Вельбой.

В кінці грудня 2022 року співак презентував альбом «8 марабу» та відео «Додому». Робота за короткий проміжок часу набрала вже майже 5 млн переглядів.

Читайте також: Олена Кравець зізналася, як познайомилася з Віталієм Кімом до війни: Сидить, лускає насіння

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: