Відомий телеведучий пояснив, чому хвалений Comedy Club – це машина пропаганди Путіна

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий Коля Сєрга різко висловився про російські гумористичні шоу

Телеведучий Коля Серга в інтерв’ю ютуб-каналу Gloster Fm пояснив, чому Comedy Club – гумористичне шоу, яке транслюють на центральних каналах в Росії, це машина пропагандистських інтересів Путіна. За словами телеведучого, Comedy Club – дуже важливий інструмент пропагандистів, бо передає багато меседжів під обгорткою гумору.

«Comedy Club – один з основних інструментів Путіна. Бо гумор – це культурний продукт, який дуже швидко дає посланню зайти в обхід твоїх свідомих захистів. Через Comedy Club було дуже багато впроваджень ксенофобії, «малих народів», знецінення. Саме тому Comedy Club Production належить Газпром-Медіа Холдингу, який є частиною Газпрому, а Газпром належить Путіну. Він для цього був викуплений та впроваджений. Бо це потужний інструмент. Росія це використовує, щоб знищити людяні цінності свого народу. А коли немає духовності та цінностей – немає своєї думки та потягу до кращого життя. «Ми розуміємо, що ми лайно і ми не заслуговуємо на щось краще. Тому нам потрібний тільки туалет на вулиці» Вони використовують це, щоб знецінити, зробити рабів. Їм це вдалося», – каже Микола.

Раніше «Главком» писав, що Коля Серга, який служить у ЗСУ, пояснив, чому мовчазною Регіною Тодоренком ніколи не вибачать українців. Навіть попри те, що в Одесі, яку постійно бомбардують рашисти, живуть її рідні – батьки та брат із сім'єю, блогерка та ексколега Миколи по проекту «Орел та решка» мовчить про біди в Україні. Серга наголосив, що навіть якщо Тодоренко почне допомагати українцям фінансово, їй не вдасться «відмитися від мовчання».

«Зараз війна і вона вже чорно-біла. Якщо до цього були якісь варіанти сумніватися, що відбувається, то зараз жодних сумнівів немає і навіть найтупіша людина бачить, що відбувається. І займає позицію – за чи проти. Нині не можна бути посередині. Це перше. Друге. Я вважаю, що жодні гроші не зможуть компенсувати ту шкоду, яку завдає Регіна своєю позицією, бо вона камертон великої частини населення. Якби вона була російським блогером, це була б трохи інша історія. Вона українська телеведуча, яка стала популярною завдяки українському телешоу, тож це не лише для нас, а й для росіян. Вони дивляться на неї і через неї намагаються збудувати свою думку, своє ставлення. Якщо Регіна сприймає все те, що відбувається в Україні, як фарс, як політичні ігри, як внутрішню війну, то той самий меседж вона транслює свою аудиторію. А на що ти даєш гроші, якщо ти співучасник того, що відбувається. Від такого неможливо відкупитися», – переконаний Серга, який раніше товаришував із Тодоренко.

Тим часом, стало выдомо, що зрадниця Тодоренко витанцьовує перед росіянами на пропагандистському Першому каналі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: