В мережі з'явилося відео, як Пугачова запалює на концерті Земфіри

Співачки сфотографувалися разом після виступу
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова приїхала на виступ Земфіри в Тель-Авіві

У Тель-Авіві відбувся концерт російської співачки Земфіри, котра публічно підтримує Україну у протистоянні з РФ. На виступ несподівано приїхала Алла Пугачова.

Щойно розпочався концерт Земфіри, з'явилися чутки, що в залі для глядачів з'явилася Алла Борисівна. За кілька годин подруга Земфіри, акторка Рената Литвинова опублікувала спільне відео з легендою. На знімку Пугачова запально підтанцьовує під одну з композицій.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Сергей Питер (@teatrserg)

Згодом в мережі з'явилося спільне фото Пугачової та Земфіри. «Дві зірки. Після концерту», – коротко кадр підписала Литвинова. Шанувальники артисток раді, що кумири зустрілися. «Прекрасні пані!»; «Дві легенди. Великі та геніальні»; «Як тепло на серці», – пишуть коментатори.

Земфіра поділилася тим, що сказала Примадонна в особистій бесіді: «Вітаю. Не почала б писати до закінчення туру, якби... Алла Борисівна відвідала концерт, похвалила музикантів, сказала, що я дитина на сцені. А я хочу у відповідь сказати – ви крута, безумовна величина. Не має значення, як ми відчуваємо музику, ми обидві співачки нашої країни».

Раніше «Главком» писав, що онук російської співачки Алли Пугачової Микита Пресняков перетнув кордон РФ та Естонії пішки. За інформацією російських «Известий», онук артистки виїхав із РФ 24 вересня – за три доби після оголошення часткової мобілізації. Тиждень тому російські ЗМІ повідомляли, що онука Алли Пугачової мобілізували прямо з Московського Губернського театру. Пізніше сам Пресняков у своєму тelegram-каналі спростував цю новину.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: