В Іспанії заарештували чоловіка, який торкнувся сідниць журналістки

Поліція затримала перехожого, який торкнувся сідниць журналістки
фото: En boca de todos/X

Перехожий заважав журналістці вести прямий ефір

У Мадриді правоохоронці затримали чоловіка, який під час прямого етеру торкнувся сідниць телевізійної журналістки. Про це пише CNN.

Чоловік підійшов до Іси Баладо, журналістки програми «En boca de todos» на іспанському телеканалі Cuatro, коли вона вела репортаж про пограбування у вівторок, 12 вересня.

Чоловік підійшов ззаду та торкнувся її сідниць, коли журналістка спілкувалася з ведучим Начо Абадом у студії. Баладо намагалася продовжити свій репортаж, але Абад запитав її, чи чоловік торкнувся її. Коли вона сказала, що так, ведучий попросив її показати перехожого на камеру.

«Тобі дійсно треба було доторкнутися до моїх сідниць?»,  – запитала журналістка, перед тим як сказати чоловікові, що вона в ефірі телебачення.

«Я б хотіла, щоб ви дозволили мені працювати», – сказала незнайомцеві Іса Баладо. Тоді чоловік торкнувся її голови й волосся та, зрештою, пішов.

Інцидент обурив суспільство. Журналістку підтримали в мережі, зокрема політики та колеги.

Міністерка з питань рівності Іспанії Ірене Монтеро написала: «Те, що досі було «нормальним», тепер не є таким. У нашій країні має бути право на сексуальну свободу всіх жінок. Дотики без згоди є сексуальним насильством. Годі безкарності. Моя підтримка Ісі Баладо».

Міністерка з питань праці Іспанії Йоланда Діас заявила, що це не може залишитися безкарним. 

Згодом поліція повідомила, що чоловіка заарештували. Зараз він перебуває під слідством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: