Усик, якого недавно обзивали «агентом Кремля», передав естафету Фаріон (відео)

фото: скрін із відео

Боксер нагадав, що Фаріон раніше була частиною комуністичної партії

Український чемпіон Олександр Усик відповів Ірині Фаріон, яка сказала, що російськомовні захисники ганьблять ЗСУ. Відповідне відео він опублікував у соцмережі

Чемпіон нагадав, що сама Фаріон раніше була частиною комуністичної партії і подякував «усім хлопцям, які боронять нашу країну». А також додав, що він вдягнений так, «як любить» Фаріон.

Усик зачитав вірш:

«Фарион свой рот открыла, и полезло изо рта,

мусор видит это диво, поливает не щадя.

«Если б я была у власти, всех бы научила я,

как вести себя, как думать,

как вам жить», – сказала б я.

Дорогая вы Ирина, сколько погубили душ,

сколько написали писем вы в контору красных груш.

В молодости вы активно представляли КПСС, 

а сейчас кричите громко, что враги все, это стресс.

Вы агент Кремля уж точно, тут и к бабке не ходи.

Я желаю вам досрочно – счастья, радости, любви».

Нагадаємо, ексдепутатка, мовознавиця Ірина Фаріон вважає, що розмовляти українською мовою у війську мають усі, адже це питання дисципліни. «Нарід. Бидломаса має припадок від моєї правди про ухилянтів та москворотих биків, що ганьблять ЗСУ. Гражданє досі не вивчили, що мова ЗСУ – українська, ст. 29. Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. С*ки і далі служать Путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити», – написала мовознавиця.

На запитання журналістки про те, що мовознавиця думає про російськомовних бійців полку «Азов», які героїчно тримали оборону Маріуполя, колишня депутатка зауважила, що категорично цього не приймає.

До слова, екскомандир полку «Азов», майор ЗСУ, заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін відповів мовознавиці Ірини Фаріон на закиди щодо російської мови серед «азовців».

До СБУ щодо цього випадку звернувся нардеп Чернєв, а також обмудсмен Дмитро Лубінець.

Нагадаємо, раніше на Усика покотилася хвиляє хейту щодо нібито співпраці на РФ. Його обзивали «агентом Кремля».

Зокрема, раніше Усик уникав прямої відповіді про те, чи визнає він півострів українським або російським, відповідаючи, що «Крим – це Крим» і він належить Богу.

Проте згодом він емоційно відповів на чергове запитання щодо приналежності окупованого Криму. Боксер наголосив, що Крим «був, є і буде» українським.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: