Українців вразив тизер фільму жахів «Конотопська відьма» (відео)

Сценаристи у стрічці обіграли легенду про відьму з Конотопу
фото: скріншот

В основі сюжету – реальна історія жінки з міста Конотоп Сумської області, яке російські військові захопили на початку вторгнення

В Україні працюють над створенням ще одного фільму, який присвячений жахливим подіям війни в Україні. Film.ua Group опублікував перший офіційний тизер українського горору «Конотопська відьма».

Російські окупанти на кожному захопленому клаптику української землі творять страшні злочини, це знаходить відображення у фільмі. В основі сюжету – реальна історія жінки з міста Конотоп Сумської області, яке російські військові захопили на початку вторгнення. Також сценаристи у стрічці обіграли легенду про Конотопську відьму.

Сюжет доволі простий  – прадавня відьма з Конотопу полюбила звичайного хлопця та зреклася своїх відьомських сил, але з початком повномасштабної війни російські солдати вриваються в місто та жорстоко вбивають її коханого. Відьма вирішує помститися, повертаючи свої втрачені сили, та прирікає кривавих убивць на тяжкі страждання.

Роль відьми у фільмі виконала акторка Тетяна Малкова. У тизері використана пісня Енджі Крейди «Враже», написана на слова Людмили Горової.

Додамо, що керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів розмову у режимі відеозв’язку з американським режисером, сценаристом і продюсером Браяном Фогелем щодо зйомок фільму про війну РФ в Україні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: