Український панк-рок гурт врізав запальним кавером на пісню Ірини Білик «Так просто»

Співачка поки ніяк не прокоментувала роботу музикантів
фото з відкритих джерел

На ютуб-каналі колективу «Степана Пантера» вже до десятка відеоробіт

Панк-рок гурт із Дніпра «Степан Пантера» на своїй сторінці на ютуб презентував запальний кавер на знамениту пісню Ірини Білик «Так просто».

В коментарях українці пишуть музикантам: «Міцно», «Хлопці, як завжди на висоті, дяка!», «Вперше не можу прокоментувати.  Я у шоці, такому кайфовому шоці!», «Це найкраще, що я чув за останній час. Головне, не зупиняйтесь», «Такого поєднання я точно не чекав і уявити не міг», «Не знаю, звідки беруться такі ідеї, але кожного разу приємний шок», «Якщо колись буду одружуватися, то саме під цю пісню будемо танцювати перший танок молодят».

Про себе музиканти пишуть: «Ми робимо музичні пародії наших українськіх пісень в стилі західного панк-року. Мета нашего проекту, закохати українців в українські пісні, надавши їм свіжого звучання, за допомогою поєднання українській хітів з західними панк-рок хітами, а також для підняття вашого доброго настрою. Всі пародіїї та попурі несуть гумористичний характер. Ми вважаємо, що кращі пісні написані в Україні».

На ютуб-каналі гурту «Степан Пантера» вже до десятка відеоробіт, в тому числі кліпи на пісню Софії Ротару «Одна калина», Андрія Миколайчука «Піду втоплюся», Миколи Гнатюка «Смерека».

Читайте також: Дружину нардепа від «Слуги народу» захейтили в мережі через отримання ордена

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: