Соцмережі обурені учасницею «Міс Україна 2023» з Кривого Рогу (відео)

Дівчину назвали силіконовою та штучною лялькою
фото: скріншот

Анна Шломенко отримала несхвальні коментарі щодо своєї зовнішності

Представницю Дніпропетровщини на конкурсі «Міс Україна 2023» Анну Шломенко з Кривого Рогу розкритикували у мережі. Користувачі обурюються вибором учасниці, стверджуючи, що дівчина штучна.

Анні 26 років і вона телеведуча та журналіст за освітою. Дівчина вважає, що «цьогорічна переможниця конкурсу має бути вже сформованою та сильною особистістю».

«Моя мета – гідно нести титул та привертати ще більше уваги світової спільноти до того, що наразі коїться у нашій країні, аби отримати ще більше підтримки та пришвидшити нашу з вами перемогу», – розповідає Анна Шломенко.

Мешканці Кривого Рогу – рідного міста учасниці – не задоволені вибором представниці. Особливо користувачам не подобається неприродна зовнішність дівчини. Її назвали силіконовою та штучною лялькою.

  • «Ще б трiшечки губки пiдкачать, а то малуватi. Справжнього дiйсно мало»;
  • «Штучні ляльки нині в тренді?»;
  • «Так може вона і була красунею, поки не спиляла ніс і підборіддя, не надула губи, і не розтягнула очі»;
  • «Повністю обличчя перекроєне, жах. Стільки красивих дівчат, але і тут перемагає «стандарт»...»;
  • «Тільки 26, а все накачане і надуте»;
  • «Що вона сильна особистість – я не стану заперечувати, бо витримати стільки втручань в своє тіло треба неабияка витримка. Мабуть, в обличчі не тільки ботекс, але є втручання і пластичного хірурга»
  • «Як себе потрiбно не любити! Щоб в 26 рокiв отак «спотворити собi обличчя»!? А головне: навiщо?».

Криворіжці пишуть, що їм соромно за дівчину, яка представляє їхнє місто:

  • «Да, невже в нашому місті закінчилися справжні красуні, це від слова справжні, який сором буде за наше місто»;
  • «Невже мало в місті справжніх красунь, а не накачаних та перекроєних?»;
  • «Який жах!!!! не треба соромити наше місто!»;

Користувачі погоджуються, що переможниця конкурсу повинна мати природну красу: «Краса повинна бути природня. Що з нами відбувається?», «Міс – це насамперед натуральність!».

Проте є і ті, хто став на бік Анни Шломенко.

  • «Дівчина гарна! Зміни у зовнішності – це її вибір. Ніхто не повинен ображати!!! Я підтримую, хоча далека від пластики, спорту та усього, що змінює природну красу»;
  • «Стосовно дівчини і всіх людей на планеті, вважаю що кожен має право робити з собою, що йому хочеться і виглядати так як йому подобається, «моє тіло – моє діло»;
  • «Господи! Накинулись! Гарна, мила, дiвчина! Успiхiв тобi! Будь щаслива та перемагай! В життi не кожному щастить приймати участь в таких конкурсах! Удачi!!».

Нагадаємо, напередодні навколо конкурсу «Міс Україна 2023» розгорівся скандал. Декількох учасниць звинуватили у співпраці з країною-агресоркою та дружбі з росіянами. Зокрема розкритикував організаторів «Міс Україна-2023» за підбір учасниць комік, продюсер та волонтер Андрій Лузан.

Лузан з'ясував, що Ксенія Мегера з Хмельницької області деякий час жила в Москві, брала участь у конкурсі «Майбутнє Росії» у Кремлі, а також любить відвідувати в ОАЕ ресторан російського олігарха, який очолював штаб диктатора Володимира Путіна на виборах. Також комік знайшов фото, де учасниця конкурсу Ірина Піляєва супроводжує московського ресторатора Олександра Орлова. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: