У новій серії «Масяні» герої заговорили українською, а Росія розпалася на частини

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Один з головних героїв в кадрі зізнається, що справно платить репарації

Російський мультиплікатор Олег Куваєв презентував чергову серію мультсеріалу «Масяня». У ній головні герої опинилися в майбутньому – 2050 році та заговорили українською мовою.

«Оскільки нормальне майбутнє вбито, то доводиться його вигадувати. Що буде з усіма у 2050 році? Ніхто не береться передбачити. І це теж не передбачення. Це вільна художня фантазія як один із варіантів. І на що інше не претендує. Головною дійовою особою в мультфільмі служать не герої, як не дивно, а обставини. Такий художній трюк. Якщо хтось подумає: «Це аж надто спірний мульт», то відповідь: «Та йошкин кіт! Так і є – він спірний! Я роблю спірні мулти, якщо ви ще не знали. Робота така», – повідомив актор саииричного мультику, презентуючи роботу.

Дія картини розгортається в 2050 році, коли Україна вже перемогла у війні з Росією, а країна-терорист стала настільки токсичною, що ніхто не хоче з нею співпрацювати. Крім того, за сценарієм Куваєва, РФ розпалася на маленькі країни, які теж не хочуть мати нічого спільного з Московією. Один з головних героїв в кадрі зізнається, що справно платить репарації.

Раніше «Главком» писав, що в одній з останніх серій популярного мультфільму на Росію нападає сусідній Китай із метою «звільнити» країну від фашистів. Головна героїня з чоловіком та двома дітьми намагається виїхати з Москви, але потрапляє під обстріл і ховається у найближчому бомбосховищі. Навколо – сльози, дитячі крики та благання про допомогу. Тим часом по інтернету передають останні новини: бомбардують Москву, Новгород, Твер та інші міста РФ. У цей же час по телевізору президент Китаю заявляє, що росіян не існує.

Автор роботи Олег Куваєв звертається до глядачів наприкінці: «Знаєте, людей від тварин відрізняє почуття емпатії – це співчуття та співчуття. Це саме те, що робить нас людьми, а не худобою. Але іноді емпатія притуплюється. Після Другої світової війни обивателям німецьких міст примусово проводили екскурсії по концтаборах, щоб вони побачили все на власні очі. Ось ви зараз подивилися. Ця війна – страшна ганьба Росії. Це прокляття висітиме над Росією довго. А окупанти та вбивці горітимуть у пеклі і це не китайці. Вибачте, що мульт вийшов не смішний, але які веселощі, коли стільки людей гине».

Читайте також: Всі молитви наші тут. «Антитіла» презентували потужну військову прем'єру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: