У Китаї продають гаджет, що дозволяє цілуватися на відстані: відгуки неоднозначні

Виглядає гаджет трохи моторошно, але, здається, зі своїм завданням справляється
фото з відкритих джерел

Вартість гаджета у перерахунку становить трошки більше тисячі гривень

Цілуватися тепер можна навіть перебуваючи на відстані з партнером. Це стало можливим завдяки винаходу китайського стартапу Siweifushe. Пристрій, виконаний у вигляді силіконового рота, отримав назву MUA, пише The Guardian.

Виглядає гаджет трохи моторошно, але, здається, зі своїм завданням справляється. Пристрій вигадав винахідник на ім'я Чжао Цзяньбо. Ідея прийшла до нього під час самоізоляції через пандемію коронавірусу. Він тоді зустрічався з дівчиною, але бачитися вони не могли через жорсткі обмеження.

Назву MUA отримав від звуку, який видають люди, коли надсилають повітряний поцілунок. За словами винахідника, в гаджеті вбудовані датчики руху, за допомогою яких можна «передати поцілунок». Після того, як користувач доторкнеться губами до пристрою, дані надійдуть на смартфон, до якого підключено пристрій. Там вони обробляються у додатку та відправляються адресату. Щоб отримати відправлений поцілунок, одержувач повинен буде доторкнутися губами до свого гаджета. Під час відтворення силіконові губи починають рухатися. Причому MUA записує як рух губ, а й звуки.

У Китаї MUA вже продається. Вартість гаджета у перерахунку становить трошки більше тисячі гривень. Щоправда, не всі відгуки перших покупців однозначні: одні кажуть, що їм сподобалося, інші зізнаються, що почуваються некомфортно.

Читайте також: Вчені вивчили ДНК Бетховена і встановили причину його передчасної смерті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: