Це найогидніша річ. Бадоєв звернувся до російських артистів з «убивчого відео»

Бадоєв: Подивилися на ці обличчя?
фото з відкритих джерел

Алан Бадоєв засудив російських виконавців, які заспівали агітаційний трек «Встанем»

Режисер Алан Бадоєв на своїй сторінці в Інстаграм засудив російських виконавців, які заспівали агітаційний трек «Встанем». В відеороботі засвітився весь «цвіт» артистів-рашистів – Газманов, Маршал, Лепс, Бабкіна, Басков, Зара, Лазарєв, Михайлов та інші.

«Друзі, хочу звернути вашу увагу на досить огидну штуковину, яка нещодавно з’явилася в мережі. І моє звернення адресоване не стільки українцям, скільки росіянам. Я просто хочу, щоб ви подивились на мій наступний пост, вдивіться в нього. Тому що, як мені здається, це дуже важливо», – сказав режисер.

«Подивилися на ці обличчя? Хочу сказати, що в мене немає ні краплі злості. Я не хочу нікого образити, я просто хочу поставити питання. Ну, якщо ж ви такі артисти, якщо ви такі патріоти, що таке патріотизм? Чому б вам не захищати і не направляти своїх людей, своїх слухачів, тих, хто вас любить, тих, хто вам вірить? Яку пісню ти співаєш? «Артисте», ти співаєш «вставай та йди вмирай», ти співаєш «вставай та йди вбивай». Це парадоксальна нісенітниця! Ви підписуєте свої останні роки життя (деякі з вас), а деякі останні роки слави закликами до смерті та вбивства. Яка там вітчизна у ваших очах! Ви знаєте, що це взагалі таке? Ви хоч розумієте, яку відповідальність ви несете перед своїм слухачем і глядачем? Це найогидніша річ, яку я бачив у своєму житті», – прокоментував Алан Бадоєв.

Також режисер підкреслив, що йому щиро шкода, що він колись працював з багатьма артистами з «убивчого відео».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: