Тіна Кароль про артистів-перебіжчиків: Це була гра

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка зізналася, з початком війни відклала багато російськомовних пісень

Тіна Кароль дала інтерв'ю для «Голосу Америки» у Нью-Йорку. Інтерв'ю відбулось у Представництві України при ООН. Журналіст програми запитала в тому числі і про так зване каяття серед артистів, які раніше працювали з Росією.

Коли зайшла розмова про відомого режисера Алана Бадоєва, який з успіхом працював в Росії, Кароль відповіла: «Бадоєв одразу сказав, що він є «винуватцем» цієї війни, не вторгнення, а війни, що він з 2014 року своїми діями потокав наративу, що це внутрішній конфлікт. Сьогодні ж мені справді цікаво побачити від Бадоєва його фільм «Довга доба», який він зараз монтує, і я розумію, що це буде сильно».

Про артистів-перебіжчиків у Кароль така думка: «Сьогодні вони шукають виправдання через те, що народ їх не прийняв, але це все маячня. Сьогодні для України це не означає нічого, хочеш робити щось – роби. Ті, хто хотіли начебто повернутися, ми зараз бачимо, що це була гра».

«У мене в репертуарі було багато російськомовних пісень, з початком війни я їх просто відклала, а це десяток хітів, й вони просто лежать на полиці, можливо, надовго. На початку війни музика не писалась, музи не з’являлась, якщо хотілося писати, то про біль, але мені не хотілось «віддавати» свій біль людям, і так всім боляче. Хотілося зробити мотиваційне, дати людям енергію, поштовх, стимул спротиву, стимул боротися. Саме так з’явилася пісня «Вільні. Нескорені», – додала співачка.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: