Співак Степан Гіга розповів, як його жорстко підставили в проекті «Міняю жінку»

Степан Гіга з дітьми
фото з відкритих джерел

Народний артист каже, що відмовляється від будь-яких пропозицій, які надходять від «1+1»

Народний артист України Степан Гіга розповів про прикрий випадок, який стався з ним в одному з телешоу. Музикант, погодившись взяти участь в програмі «Міняю жінку», однак після виходу випуску гірко про це пошкодував. За словами артиста, команда проєкту змонтувала випуск так, ніби він майже не спілкується зі своїми дітьми.

«Мене обдурили. Після цього від будь-яких пропозицій, які надходять від «1+1», я відмовляюся», – розповів виконавець в інтерв'ю ютуб-каналу «Розмова». На запитання телеведучого, чому так сталося, Гіга відповідає: «Це замовлення». «І ви знаєте від кого?» – «Так» – «Скажете?» – «Ні».

«Сам монтаж був зроблений так, щоб мене опустити. І скільки я просив, коли мені пропонували проекти, говорив: «Я піду, але зніміть цей блеф. Ми ж з вами знаємо, для чого це було зроблено». Не знімали... Навпаки, ставили, де тільки можна – на ютуб-каналах цей випуск першим, головним. Ось ти відкрив і першим бачиш це відео. Це була просто підстава і все. Я з «1+1» більше жодних стосунків не маю, – зазначив артист. – Все було побудовано на тому, що я своїх дітей (показує рукою ніби щось відштовхує – Ред.). Мої діти зі мною кожен божий день, мої діти зі мною на сцені виступають, я їх виховував з пелюшок. Це все дуже сильно вдарило по моєму іміджу».

Найпопулярніші пісні Степана Гіги «Цей сон», «Біла вуаль», «Випадкове знайомство», «Яворина», «Чорні троянди». Співак багато років перебуває у шлюбі з коханою на ім'я Галина, у нього є двоє дітей – дочка Квітослава та син Степан, які також виступають на сцені та мають звання заслужених артистів України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: