Співачка Руслана записала емоційне звернення до захисника Маріуполя Сергія «Волини»

Командир полку «Азов» Денис Прокопенко та командир морпіхів 36-ї ОБрМП Сергій Волина
фото з відкритих джерел

Руслана Лижичко каже, що вважає воїна найкращим другом, хоча вони ніколи не зустрічалися

Співачка Руслана привітала захисника Маріуполя Сергія «Волину» з днем народження. Героїчному воїну сьогодні виповнюється 31 рік. Виконавиця зізналася, що вважає його одним з найкращих своїх друзів, хоч ніколи не зустрічалася з ним особисто.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

«Сьогодні день народження без перебільшення героїчної людини. Мужньої. Світлої. Доброї. Щирої. Людини, яка була готова віддати життя за свою країну. Сергій Волина. Я вважаю Тебе чи не найбільшим моїм другом, хоча ми жодного разу не бачилися, тільки говорили. Я вітаю Тебе з днем народження! – розповіла Руслана на своїй сторінці в Інстаграм. – Пробували зламати твоє тіло, та не зламали твій дух, бо він незламний. Ти – справжній приклад не тільки для свого сина, а й для тисяч дітей, які будуть мріяти бути схожими на тебе! Бажаю тобі безмежного здоров'я і безмежного щастя! Нехай здійсниться найбільша мрія, яка у твоєму серці!».

Нагадаємо, Сергій Волинський – в.о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти та учасник оборони Маріуполя, який неодноразово звертався до українців та світових лідерів зі зверненнями з «Азовсталі». В квітні минулого року, в ході блокади Маріуполя записав чергове відеозвернення, в якому закликав застосувати до українських бійців та цивільних, заблокованих у Маріуполі, процедуру екстракшен за прикладом Дюнкеркської операції часів Другої світової війни. Сергій повідомив, що в угрупованні українських військ на «Азовсталі» є понад 600 поранених бійців та цивільних, яким дуже потрібна медична допомога.

20 травня 2022 року, останніми з евакуйованих з «Азовсталі» вийшли командири збройних формувань оборони Маріуполя, з якими був і Сергій. 21 вересня 2022 року був визволений з полону при обміні військовополоненими. Інтернований на територію Туреччини разом з командирами оборонців Маріуполя: Денисом Прокопенком, Святославом Паламаром, Олегом Хоменком, Денисом Шлегою. Має звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка». Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III, орден «За мужність» III ступеня, медаллю «За військову службу Україні».

Читайте також: Голівудська зірка Ебігейл Бреслін вийшла заміж за колишнього одесита

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: