Співачка, яка виклала відео роботи ППО під час обстрілу Києва, записала новий ролик

Фото: соцмережі

Інна Воронова попросила вибачення

Співачка та блогерка Інна Воронова, яка вночі на своїй сторінці в соцмережі виклала відео з роботою ППО під час обстрілів Києва, вибачилася за необдуманий вчинок.

Нагадаємо, у ніч проти 16 травня рашисти намагалися атакувати Київ ракетами, але завдяки роботі ППО, всі цілі були знищені. І скільки разів не нагадують українцям, що знімати в цей час та викладати відео в публічний доступ не можна, все одно знаходяться ті, хто ігнорує заборони. Нині «прославилася» Інна Воронова. Вона опублікувала у Інстаграм відео, на яких видно роботу систем ППО та вказала геолокацію, де знімала ролик.

Пізніше горе-блогерка видалила повідомлення, але російські телеграм-канали встигли підхопити відео, щоб похвалитися, як зіпсували ніч українцям. В коментарях українці, а зокрема й жителі того самого ЖК, звідти знімала Воронова відео, обурюються її вчинком. Підписники закликають Службу безпеки України звернути увагу на Воронову.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Voronova ❤️ Singer (@voronova.official)

«Я хочу попросити вибачення в України та українського народу. Вибачте мені, будь ласка. Я зробила необдуманий вчинок. Я дуже злякалася, виклала відео, була з дітьми вдома. Після першого ж коментаря я одразу ж видалила, буквально за кілька хвилин. Я розумію, що відео могло принести погані наслідки. Я дуже перепрошую. Я дуже люблю нашу країну і бажаю нам якнайшвидшої перемоги над агресором», – йдеться у ролику. Можливість залишати коментарі під дописом блогерка вимкнула. 

Інна Воронова – дружина скандального Юрія Чернецького, якого посадили на 5 років за збут наркотиків «київській еліті». Коли чоловіка судили, Воронова збирала для нього гроші на заставу, що викликало обурення серед українців. Згодом подружжя оголосило, що розлучається.

Читайте також: Одна з найвпливовіших жінок світу в 81 рік знялася для глянцю в купальнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: