Скрипка розповів про фашистські організації в Німеччині, які фінансуються Кремлем

Олег Скрипка
фото з відкритих джерел

Місцева влада, за словами Олега Скрипки, ігнорує злочини цих людей

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який вчора приголомшив новиною, що їх колективу росіяни зривають концерти у Німеччині, пояснив, чому так відбувається. Зі слів артиста, в країні існують фашистські організації, котрі фінансує Росія.

«Тут є такі фашистські місцеві організації, які ми знаємо, ким спонсоруються, які прикриваються лівацькими поглядами. І, виявляється, що вони тут собі дозволяють, «на благо цивілізації, для миру і рівності «приходити і трощити, розбивати вітрини клубів, закладів», – поділився співак.

Місцева влада, за словами співака, не тільки ігнорує злочини цих людей, а й радить українським артистам відмовитися від виступів: «Влада каже: «Не робіть концерт, тому що ми будемо турбувати оцих місцевих фашистів, які спонсоруються з Кремля, і вони будуть тут всіх бити». І, виявляється, вже була розтрощена українська церква, яка не змогла нас прийняти, тому що вони бояться, що вони ще раз прийдуть і знов рознесуть».

«Главком» писав, що інцидент з відміною концерту стався з гуртом в Гамбурзі. Нині колектив пробує домовитися з іншими концертними майданчиками в місті.

«Українська музика несподіваним чином почала отримувати супротив «таємних сил» в Німеччині. І починають скасовуватись наші концерти під егідою, що українці це фашисти і фашистам не можна співати рідною мовою і співати своїх пісень. Ми розуміємо звідки ноги ростуть і, нажаль, тут німці ніби стають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів і ми не можемо потрапити в ці клуби»,  – каже Скрипка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: