Скандал з Бобулом продовжується. Співак та блогерка знову публічно сваряться

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співак стверджує, що не дозволяв Антонюк давати інтерв’ю в ефір, а вона заявляє, що це смішно»

Скандал, у який потрапив відомий співак Іво Бобул через інтерв'ю блогерці Еммі Антонюк, продовжується. На цей раз з'ясувати правду намагалася телеведуча Аліна Доротюк.

Вона запросила Емму Антонюк на інтерв'ю та показала їй свою телефонну розмову з Бобулом. Як виявилося, співак продовжує стверджувати, що він не давав дозволу на зйомку. «Не було ніякого згоди абсолютно. Мені подзвонив хлопець, який з нею працює. Оператор, чи хто він такий, не знаю. Я спитав, які питання будуть. «Про творчість», – каже він», – стверджує Бобул.

За словами співака, коли він зрозумів, що розмова йде не про те, що планувалося та залишив студії, він попередив, що проти того, щоб інтерв’ю виходило в ефір: «Я говорив йому і їй, щоб без мого дозволу це інтерв'ю нікуди не давалось. Тобто я встав і пішов, я не знав, що там камери включені, абсолютно. Вони записували все, як самі хотіли, а я їм сказав це не давати в ефір без мого дозволу».

Співак стверджує, що Антонюк не попереджала його про запис як самого інтерв'ю, так і їхньої телефонної розмови після нього: «Абсолютно нічого не було сказано, що це записується. Вона просто записувала, вона хотіла хайпанутися. Бо ніяких умов, ніяких домовленостей, абсолютно нічого не було. Це образило, бо так не повинно було бути. Вона себе повела, мені здається, не дуже професійно і не як журналіст, некомпетентно».

На питання про те, чи буде Бобул судитися з Антонюк, він відповів доволі розмито. Сама Антонюк запевнила, що суду не боїться: «Не боюсь судового позову, тому що знаю закони. Мені шкода його адвокатів, тому що дуже важливо це відео, він на відео сказав: «Я не знав, що мене знімають, а вони знімали». Це дуже смішно, тому що включені камери були весь час». Блогерка також додала, що на відео можна помітити відсутність монтажу, а під час телефонної розмови співака попереджали, що він на гучному режимі, тобто його всі чують: «І в цій розмові немає ані слова, де він мені каже, що це не можна давати в ефір». Антонюк каже, що власне це була єдина розмова зі співаком, крім ефірної бесіди.

Читайте також: Телеведучий Джеджула звинуватив пресу в тому, що його посварили з сином

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: